ДП "Чернівецький облавтодор"

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Сайт Іменинники Філії Вітаємо з 50-річчям - Баяк Анатолій Іванович!!!

Вітаємо з 50-річчям - Баяк Анатолій Іванович!!!

        14 березня 2011 року відзначатиме своє 50-річчя начальник філії Сторожинецький автодор» Баяк Анатолій Іванович.
       Присвятити себе дорожній галузі Анатолій Іванович вирішив ще з юнацьких років. В 1981 році вступив до Барського автомобільно-шляхового технікуму на спеціальність «Будівництво і експлуатація автомобільних шляхів».  У 1984 році отримав омріяний диплом, з яким прийшов на посаду майстра до «Сторожинецького ШРБУ-102».  В 1985 році вступив на заочне відділення Чернівецького державного університету за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво». Після 3-х річного навчання в університеті був переведений у Львівський політехнічний інститут, по даній спеціальності, який закінчив в 1991 році, здобувши основну кваліфікацію інженера-будівельника. Анатолій Іванович пройшов усі щаблі дорожньої служби – за 9 років роботи у дорожній системі він виріс від майстра дільниці до головного інженера  «Сторожинецького ШРБУ-102».  Врешті-решт молодого і талановитого спеціаліста у 1995 році призначили на посаду начальника «Сторожинецьке ШРБУ-102 (тепер філія «Сторожинецький автодор»), ким він працює і досі.
      При численних реорганізаціях, які пережила філія, відповідальність керівника зростала майже вдвічі - та Анатолій Іванович зумів уміло об’єднати філії в єдине ціле, організація працювала стабільно, а її колектив відчував впевненість у майбутньому.
      За десятки років наполегливої праці на дорожніх теренах ювіляр неодноразово нагороджувався численними медалями та нагородами.
      Громадська діяльність теж не залишилася поза увагою Анатолія Івановича. Він сумлінно виконує обов’язки депутата Сторожинецької районної ради. Неодноразово нагороджувався грамотами районної державної адміністрації та районної ради.
      Силу та наснагу дарує ювіляру його сім’я: любляча дружина, надійна опора в скрутну хвилину - Оксана Дмитрівна, донька Світлана- медик, син Андрій, який теж пішов батьківським шляхом, навчаючись сьогодні в Барському автомобільно-шляховому технікумі.
       З нагоди 50-річчя бажаємо Вам не зупинятися на досягнутому, сміливо крокувати по житті, не зважаючи на жодні перепони, адже попереду ще тисячі не збудованих кілометрів доріг, із легкістю долати всі життєві випробування, вперто йти вперед, досягаючи своєї мети, завжди бути в оточенні тільки люблячих Вас людей! Нехай радість та людська повага колосяться на вашому довгому життєвому полі. Здоров’я Вам та наснаги!

З повагою колектив
філії «Сторожинецький автодор»