ДП "Чернівецький облавтодор"

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Сайт Іменинники Філії Вітаємо з 50-річчям Івана Зіновійовича Лукинича!!!

Вітаємо з 50-річчям Івана Зіновійовича Лукинича!!!

    30 грудня 2010р. святкує свій 50- річний  ювілей  виконроб служби безпеки руху філії «Чернівецька ДЕД»  Іван Зіновійович.
    На трудову стежку ювіляр вступив у 1981 році в Управління  механізації треста «Чернівцісільбуд»,  на посаду  оператора – диспетчера. Згодом  у 1983р. був переведений на посаду майстра з земляних робіт  та благоустрою.
    Роки промайнуть  швидко і у 2003 р. Іван Зіновійович був прийнятий  на посаду провідного  інженера  виробничо-технічного відділу  філії  «Чернівецький Доркомплект»  ДП  «Чернівецький   облавтодор» .   Не зупиняючись на досягнутому,  постійно рухаючись уперед до знань та здобутків в обраній сфері,  Іван Зіновійович у 2005 році вступив до Національного університету  « Львівська політехніка» і здобув вищу освіту по спеціальності «Безпека дорожного руху».  
    Якісна і довговічна   дорожня розмітка –– це основне завдання , з якою  Іван Зіновійович справляється  на відмінно. З усього великого колективу ДП «Чернівецький ОАД» Іван Лукинич єдиний, який про дорожню розмітку знає все і трошки більше.    
    Ось уже   24 років пліч о пліч по життєвій ниві крокує з ним любляча дружина Наталя Костянтинівна.   Разом  вони виховали двох синів  -  Андрія та Івана.  Іван Зіновійович на своєму прикладі виховав синів відповідальними до роботи,  завзятими й наполегливими.  Він користується великою повагою та авторитетом серед колег , підлеглі беруть собі за особистий приклад такі риси  Івана Зіновійовича  як професіоналізм, дисциплінованість,  відповідальність, людяність.
    За віддану та багаторічну працю на дорожній ниві ювіляр неодноразово був нагороджений численними грамотами та подяками.
    Шановний Іван Зіновійович!    Із нагоди ювілею прийміть найщиріші побажання - міцного незламного здоров‘я , задоволення від кожного прожитого дня  наповненого радісними  й щасливими хвилинами.  Нехай мир і злагода осіяють Вашу долю! Нехай на всі Ваші задуми вистачає запалу, енергії та сили!