ДП "Чернівецький облавтодор"

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Сайт Іменинники Філії Вітаємо з 60-ти річчям - Попова Віктора Арсентійовича

Вітаємо з 60-ти річчям - Попова Віктора Арсентійовича

    Попов Віктор Арсентійович народився 29 листопада 1950 року у с. Клішківці Хотинського району Чернівецької області, де закінчив середню школу. Батьки – селяни, які все життя відпрацювали у сільському господарстві.

    Почав трудову діяльність після армії слюсарем, механіком, а з 1985 року пов’язав своє життя з дорожньою галуззю області.

    У 1987 р. закінчив Барський автодорожній технікум та продовжив трудову діяльність у Чернівецькому облавтодорі. По його ініціативі було створено цех по виготовленню дорожніх знаків, який до цього часу він очолює.

    Перебуваючи на посаді начальнику цеху по виготовленню дорожніх знаків, за 25 років бездоганної роботи виготовлено більше 50 тисяч дорожніх знаків, які регулюють рух транспортних засобів і пішоходів та забезпечують безпеку дорожнього руху на дорогах Чернівецької області.

    Велика працездатність, вимогливість до себе та працівників цеху, творчий підхід до роботи забезпечують якісне та оперативне виготовлення дорожніх знаків з використанням сучасних технологій.

    Одружений, виховує сина та доньку. Син – Мирослав Вікторович - після закінчення Барського автодорожнього технікуму у 2009 році працює дорожнім майстром філії «Кіцманський райавтодор» та продовжує навчання у національному університеті «Львівська політехніка». Донька – Олеся Вікторівна - навчається на економічному факультеті Чернівецького національного університету та мріє як батько і брат працювати у дорожній галузі.

    Любов до своєї професії та вагомий вклад у розвиток доріг області неодноразово підтверджувався численними нагородами облавтодору та облдержадміністрації.

    З нагоди 60-річчя бажаємо Вам, Віктор Арсентійович, міцного здоров’я та наснаги. Нехай радість та людська повага густо колосяться на Вашому життєвому полі.