ДП "Чернівецький облавтодор"

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Сайт НОВИНИ Діяльність Початок робіт по ліквідації ямковості

Початок робіт по ліквідації ямковості

   Складні погодні умови, що мали місце  минулої зими , призвели до виникнення сильної ямковості на автодорогах області. Це значно ускладнює проїзд і викликає багато дорікань зі сторони водіїв в адрес дорожників. Тому, не чекаючи настання сприятливих погодніх умов з плюсовою температурою, керівництвом служби автодоріг в області та облавтодору було прийняте рішення розпочати випуск гарячої асфальтобетонної суміші для проведення ямкового ремонту.

Першим свою роботу почав асфальтобетонний завод на базі філії «Новоселицький РАД» і  щоденно тут виробляється 70-90 тон асфальтобетонної суміші. З 16 березня почав роботу а/б зовод в Сокирянах, на черзі запуск а/б заводу філії «Сторожинецький АД» в с.Іспас Вижницького району. В першу чергу дорожники «латають» ями на державних дорогах і основних дорогах місцевого значення.
Вже відремонтовано понад 100 км доріг в напрямку Хотина, Заліщик, Порубного та Іванофранківської області. Роботи тривають щоденно і дорожники планують на основних напрямках  завершити роботи з ліквідації ямковості до травня місяця.

На фото: роботи по ямковому ремонту проводяться  працівниками Новоселицькї, Хотинської філій та філії «Чернівецька ДЕД»

На фото: Асфальтобетонний завод філії «Новоселицький РАД».