ДП "Чернівецький облавтодор"

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Сайт НОВИНИ Діяльність Підготовка дорожнього господарства області до роботи в осіньо зимовий період 2009-2010 рр.

Підготовка дорожнього господарства області до роботи в осіньо зимовий період 2009-2010 рр.

19 листопада 2009 року на базі Чернівецької ДЕД відбулась нарада про стан підготовки дорожнього господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 рр. На нараді були присутні начальник Служби автодоріг області Мунтян І.М., представники ДП «Чернівецький ОАД», а також керівники та інженерно-технічні працівники філій ДП «Чернівецький ОАД». На нараду були запрошені представники УДАІ УМВС в Чернівецькій області та головного управління МНС у Чернівецькій області.

  У вступному слові начальника Служби автодоріг п.Мунтяна І.М. було відзначено, що, незважаючи на кризу, дорожні підприємства області виконали поставлені перед ними задачі і зберегли колективи у повному складі.

На нараді були підняті питання взаємодії філій ДП «Чернівецький ОАД», на які лягає вся відповідальність по забезпеченню безпечного та безперебійного руху автотранспорту у зимовий період, з органами ДАІ та МНС для оперативного реагування на виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах.

У своїх виступах головний інженер ДП «Чернівецький ОАД» Голюк М.В. та заступник директора Чорненький М.Л. повідомили, що філії облавтодору забезпечені протиожеледними матеріалами – фрикційні матеріали та технічна сіль - у кількості відповідно 80% і 61% від загальної потреби, що достатньо для боротьби із зимовою слизкістю на грудень-січень місяці. Запаси цих матеріалів будуть в подальшому поповнюватись по мірі необхідності. Також всі філії забезпечені недоторканим 10-ти денним запасом паливно-мастильних матеріалів.

На сьогоднішній день відповідно до завдань Служби проводяться роботи по підготовці автодоріг до зимового сезонузабезпечення водовідводу, ямковий ремонт, виставлення необхідних дорожніх знаків, підсипання та профілювання узбіч, профілювання гравійних доріг та інше.

Учасникам дорожного руху ДП «Чернівецький ОАД» повідомляє, що у відповідності до розпоряджень Путильської районної державної адміністрації № 210-р від 11.11.09р. та Вижницької районної державної адміністрації № 522 від 09.11.09р. перевали «Німчич», «Шурден» закриті для руху транспорту у зимовий період, а рух по перевалу «Джогул» у Путильському районі обмежений у разі сильного випадання снігу та ожеледиці.